Suomen Rahapajan tehtaanmyymälä

Tervetuloa ensi maanantaina 8.5. tehtaanmyymälään klo 13-17 Suomen Rahapajan Vantaan tehtaalle. Tarjoamme tehtaanmyymälästä lahjarahasarjan ostavalle kaiverruksen kaupan päälle. Tutustu paikan päällä Suomi 100 -juhlavuoden juhlarahoihin ja hanki Äidit –juhlaraha äitienpäivälahjaksi. 

Tehtaanmyymälästä saat aina kaiken, mitä verkkokaupassakin on tarjolla. Myymälästä voit tehdä kuitenkin myös muita löytöjä.

Myymälässä tarjoamme myös sellaisia juhlarahoja ja muita tuotteita, joita on enää muutamia varastoissamme jäljellä ja jotka ovat verkkokaupassamme loppuunmyytyjä. Tehtaanmyymälässämme on esillä rajattu valikoima, mutta noudamme sinulle halutessasi kaikkia verkkokaupan tuotteita odottaessa varastostamme.

Suomalainen metallirahan valmistus on kiinnostanut eri ikäisiä ihmisiä pitkään. Suomen Rahapajalla ollaan iloisia, kun yhtiö voi tehtaanmyymälän myötä kutsua kaikki metallirahasta kiinnostuneet pajalle vierailulle. 

Tutustu Suomen metallirahan valmistajaan paikan päällä

Tehtaanmyymälässä on vaihtuvia tarjouksia ja etuja, joista saat ensimmäisten joukossa tilaamalla uutiskirjeemme täällä.

Tehtaanmyymälässä esillä oleva valikoima on rajoitettu. Muut kuin esillä olevat tuotteet noudetaan tehtaalta odottaessa. 

Huomaathan, että Suomen Rahapajan toimitiloihin pääsy edellyttää henkilöllisyyden todistamista. Muistathan siis ottaa mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Saapumisohjeet

Suomen Rahapajan tehdas sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, osoitteessa Suokallionkuja 4, 01740 Vantaa. Alue on uusi, joten osoite ei ole päivittynyt kaikkiin karttoihin ja navigaattoreihin. Autolla saavuttaessa kehä III:lta, ryhmitytään ja ajetaan Viinikkalaan päin, jolloin tie muuttuu Katriinantieksi.

Katriinantietä jatketaan noin kilometri, kunnes Suokallionkuja kääntyy oikealle. Suokallionkujaa edetään n. 300 metriä, jonka jälkeen Suomen Rahapajan toimitilat näkyvät oikealla, osoitteessa Suokallionkuja 4.

Suosittelemme käyttämään ohjeeksi Google Mapsia. HSL:n reittioppaasta löytyy julkisen liikenteen yhteydet Suokallionkuja 4:än.

Suomen Rahapajan Vantaan tehdas sijaitsee Viinikkalassa, osoitteessa Suokallionkuja 4. 

 

 

 

Tehtaanmyymälä on avoinna seuraavasti:

8.5.2017

4.12.2017

 

Huomaathan, että tehtaanmyymälässä ei ole Tax Free -myyntiä.