Suomen Rahapajan Pop up -varastomyynti

Tervetuloa itsenäisyyspäivän aatonaattona 4.12. Pop up -varastomyyntiin klo 13-17 Suomen Rahapajan Vantaan tehtaalle. Tutustu paikan päällä Suomi 100 -juhlavuoden juhlarahoihin. 

Pop up -varastomyynnistä saat aina kaiken, mitä verkkokaupassakin on tarjolla. Varastomyynnistä voit tehdä kuitenkin myös muita löytöjä.

Varastomyynnissä tarjoamme myös sellaisia juhlarahoja ja muita tuotteita, joita on enää muutamia varastoissamme jäljellä ja jotka ovat verkkokaupassamme loppuunmyytyjä. 

Tutustu Suomen metallirahan valmistajaan paikan päällä

Pop up -varastomyynnissä on vaihtuvia tarjouksia ja etuja, joista saat ensimmäisten joukossa tilaamalla uutiskirjeemme täällä.

Varastomyynnissä esillä oleva valikoima on rajoitettu. Muut kuin esillä olevat tuotteet noudetaan tehtaalta odottaessa. 

Huomaathan, että Suomen Rahapajan toimitiloihin pääsy edellyttää henkilöllisyyden todistamista. Muistathan siis ottaa mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Saapumisohjeet

Suomen Rahapajan tehdas sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, osoitteessa Suokallionkuja 4, 01740 Vantaa. Alue on uusi, joten osoite ei ole päivittynyt kaikkiin karttoihin ja navigaattoreihin. Autolla saavuttaessa kehä III:lta, ryhmitytään ja ajetaan Viinikkalaan päin, jolloin tie muuttuu Katriinantieksi.

Katriinantietä jatketaan noin kilometri, kunnes Suokallionkuja kääntyy oikealle. Suokallionkujaa edetään n. 300 metriä, jonka jälkeen Suomen Rahapajan toimitilat näkyvät oikealla, osoitteessa Suokallionkuja 4.

Suosittelemme käyttämään ohjeeksi Google Mapsia. HSL:n reittioppaasta löytyy julkisen liikenteen yhteydet Suokallionkuja 4:än.

Suomen Rahapajan Vantaan tehdas sijaitsee Viinikkalassa, osoitteessa Suokallionkuja 4. 

 

 

 

Pop up -varastomyynti järjestetään seuraavasti:

4.12.2017

 

Huomaathan, että Pop up -varastomyynti -tapahtumassa ei ole Tax Free -myyntiä.