Lahjaideat

Jokainen juhla on muistamisen arvoinen ja jokainen suomalainen juhlarahan arvoinen. Anna lahjaksi jotain uutta ja yllättävää. Jotain, jolla on merkitys. Jotain, jolla on arvo. 

Suomalaisia juhlarahoja ei koskaan lyödä ilman syytä. Ne kertovat lyöntihetkestään tarinan vuosisatojen päähän. Kerro juhlarahalla siitä, millä on merkitystä.

 

Nimikkorahasarja saa hymyn huulille

Lahja, jolla on arvo

 

 

 

Oman maan vitoset

 

 

Kakkonen sopii lahjaksi kaikille

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Tarinat lahjojen takaa

 
Eläkeläisrouva Espoosta osti Ylioppilaan rahasarjan: ”Onpa tämä näppärä YO-lahja. Sisään sujauttaa setelin, ja lahjansaaja on tyytyväinen”.

29-vuotias järvenpääläinen nainen keksi Lapset ja luovuus -juhlarahasta hienon 60-vuotislahjan tädin miehelle. "Yksityiskohdista kiinnostunut eteläpohjalainen 60-vuotias sukulaiseni on varmasti mielissään hauskasti suunnitellusta rahasta. Juhlarahat eivät ole hänelle entuudesta tuttuja, joten onnistumme varmaan yllättämään hänet iloisesti perinteestä poikkeavalla lahjalla." Sukulaismiehen lahjan lisäksi nainen oli tyytyväinen löydettyään Ensimmäiset rahani -sarjan, jonka osti lahjaksi ystävänsä vauvalle. "Nyt kun ostin sarjan yhdelle vauvalle, täytyy varmaan antaa Ensimmäiset rahani myös tuleville ystäväpiirini vauvoille.”

Eläkeläisrouva Turusta ihasteli Varsinais-Suomen maakuntarahatempauksessa peilikiiltoisia maakuntarahoja ja kehui niiden kauneutta. Hän halusi ostaa rahat lahjaksi lapsenlapsilleen. ”Nämä rahat ovat niin ihanan kiiltäviä ja näistä jää pysyvä muisto lapsukaisille”.

Rouva 45-vuotta Espoosta osti äidilleen Armi Ratia -juhlarahan, koska äiti on Marimekko-fani ja isälleen pussillisen kahden euron erikoisrahoja, koska isä on kiinnostunut erikoiskakkosista. ”On mukavaa, kun voi antaa lahjaksi jotain vähän erikoisempaa”.