Tule Suomen Rahapajan jälleenmyyjäksi

Juhlarahat ja lahjarahasarjat kasvattavat koko ajan suosiotaan lahjoina, jotka sopivat kenelle tahansa jokaiseen tilanteeseen. Perinteisesti ne tunnetaan keräilykohteina. Tilaa juhlarahoja ja rahasarjoja edullisesti ja rekisteröidy Suomen Rahapajan jälleenmyyjäksi verkkokaupassamme tästä.

Suomen valtion omistama Suomen Rahapaja valmistaa suomalaiset juhlarahat yksinoikeudella valtiovarainministeriön päätöksestä. Tarjoamme lahja- ja keräilytuotteitamme yrityksille verkkokaupan sekä myyntipäällikkö Emilia Lahtisen kautta.

Rekisteröitymällä jälleenmyyjäksemme saat yrityksellesi tunnukset verkkopalveluumme. Jälleenmyyjätunnuksillasi saat sisään kirjautuneena tuotteet verkosta jälleenmyyjähintaan. Voit myös tarkastella yrityksesi tilaushistoriaa.

Toimi näin ja rekisteröidy jälleenmyyjäksemme:

  1. Valitse tämän sivun oikealta ylhäältä ”Rekisteröidy”.
  2. Valitse kohta ”yritys”.
  3. Täytettyäsi yrityksesi tiedot (muista Y-tunnus!) rekisteröintipyyntösi lähtee Suomen Rahapajalle.
  4. Tarkistamme yrityksesi tiedot mahdollisimman pian ja lähetämme sähköpostiisi tervetuloviestin Suomen Rahapajalta. Tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi astuvat voimaan, ja pääset tutustumaan jälleenmyyjäpalveluumme verkkokaupassa kirjautumalla sisään tunnuksillasi.

Tarjouksemme yrityksille

Tarjoamme jälleenmyyjillemme tuotteita edullisiin yrityshintoihin yksittäin ja tukkupakkauksissa.

Mikäli haluat tilata tuotemäärän, jota ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, otathan yhteyttä Emilia Lahtiseen emilia.lahtinen(at)suomenrahapaja.fi. Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme, joten otamme kehitysehdotuksia lämpimästi vastaan.

Jälleenmyyjähintojen näkyminen edellyttää sisäänkirjautumista verkkopalveluun tunnuksillasi, jotka saat rekisteröityessäsi jälleenmyyjäksemme.

 

Verkkokaupasta ostamiseen jälleenmyyjänämme tarvitset: 

- yrityksen Y-tunnuksen
- oikeuden ostaa yrityksen nimissä

Suomen Rahapaja on valtion omistama yhtiö

Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Mint of Finland Gmbh on osa Suomen Rahapaja -konsernia. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä.

Toimitusaikalupauksemme

Tuotteet lähetetään postitse pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä, mutta viimeistään neljän työpäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.
Mikäli jotain tilaamistasi tuotteista ei ole vielä julkaistu, kaikki tilauksesi tuotteet postitetaan sinulle viimeistään neljän työpäivän sisällä tuotteen julkaisupäivästä alkaen.

Toimitamme tilauksesi lähimpään postiisi

Tilatessasi tuotteet kotimaahan, toimitamme tuotteet lähimpään postin toimipisteeseesi. Kun pakettisi on saapunut, Posti toimittaa sinulle ilmoituksen tästä postitse. Tämän jälkeen voit noutaa tilauksesi postistasi. Toimitusmaksu Postin kautta kotimaahan on 7 € ja ulkomaille 20 € riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilaat.

Toimitamme tuotteet Postin tai UPS:n kautta. UPS ei ole käytössä kotimaan toimituksissa.