Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

8.8.2016 Tiedote

Jonne Hankimaa Suomen Rahapajan toimitusjohtajaksi

Suomen Rahapaja Oy:n toimitusjohtaja Paul Gustafsson (61) jättää yhtiön elokuun lopussa. Yhtiön hallitus on nimittänyt Suomen Rahapajan uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Jonne Hankimaan (50). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 8.8.2016. 

Jonne Hankimaa on toiminut viimeiset viisi vuotta Cargotec Intian toimitusjohtajana. Tätä ennen hän toimi Cargotecilla liiketoiminnan kehittämiseen ja taloushallintoon liittyvissä tehtävissä. Vuosina 1995-2008 hän työskenteli Nokian palveluksessa Suomessa, Intiassa, Kiinassa ja Japanissa. 

”Odotan innolla pääseväni aloittamaan työt Suomen Rahapajassa ja jatkamaan sitä hienoa työtä, jota koko henkilöstö on tehnyt Suomessa ja Saksassa. Yhdessä jatkamme yrityksen ja sen liiketoiminnan kehittämistä” toteaa Jonne Hankimaa. 

Paul Gustafssonin johdolla Suomen Rahapajaa on kehitetty virtaviivaisemmaksi, moderniksi yhtiöksi haastavassa markkinatilanteessa. Suomen Rahapajan hallitus kiittääkin Paulia hänen pitkäaikaisesta ja omistautuneesta työstään yhtiön hyväksi. 

Suomen Rahapaja Oy 

Hallitus

 

Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2015 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi