Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

25.7.2016 Juhlaraha suomalaisen luonnon kunniaksi

Luontokuvasta juhlaraha vuonna 2017 – koko Suomi kuvaamaan

Suomen Rahapaja lyö vuonna 2017 hopeisen juhlarahan sekä kahden euron erikoisrahan aiheesta suomalainen luonto. Juhlarahan designia etsitään Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n järjestämästä Vuoden Luontokuva 2017 -kilpailun Sininen ja valkoinen -kilpailusarjasta.

Suomen Rahapajan juhlavuoden 2017 juhlarahat ovat mukana Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmassa. Suomen Rahapajan viestintäjohtaja Henna Karjalainen on innoissaan uudenlaisesta yhteistyöstä: ”Juhlavuoden teemana on ´Yhdessä´, joten mikäpä sen parempi tapa juhlarahan valmisteluun, kun yhdessä suomalaista luontoa rakastavien kuvaajien kanssa. Odotamme, että Vuoden Luontokuva 2017 -kilpailun Sininen ja valkoinen -kilpailusarjasta tulee erittäin suosittu ja saamme valokuvauskilpailun kautta juhlarahalle upean designin”, sanoo Karjalainen.

Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Wallgren kertoo, että Sininen ja valkoinen -kilpailusarjassa kuvien latausaika alkaa joulukuussa ja päättyy tammikuussa 2017. Tässä sarjassa myös kuvankäsittelylle on sallittu muista sarjoista poikkeavia vapauksia. Sarjan voittajatyö valitaan huhtikuun 2017 loppuun mennessä tuomariston toimesta. Tämän jälkeen alkaa työstö valokuvasta juhlarahaksi Suomen Rahapajan toimesta.

Lisätietoa Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n verkkosivuilta. Vuoden Luontokuva 2017 -kilpailuun voi tutustua sivuilla www.vuodenluontokuva.fi.

 

Lisätietoja:

Auli Mikkonen
digitaalisen markkinoinnin ja yritysvastuun asiantuntija
auli.mikkonen@mint.fi
+358 40 660 5900


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2016 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi