Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

2.8.2015 Suomen Rahapaja palkitsi Savonlinnan Oopperajuhlilla

Okko Kamua ja Nikita Boriso-Glebskyä muistettiin Jean Sibelius -juhlarahoilla

 /> </td>
<td> </td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<h2><span style=

 

Suomen Rahapajan viestintäjohtaja Henna Karjalainen luovutti kapellimestari Okko Kamulle ja konsertin viulusolisti Nikita Boriso-Glebskylle numeroidut Jean Sibelius -juhlarahat Savonlinnan Oopperajuhlat päättävän Sibelius-juhlakonsertin jälkeen 2.8.2015. Juhlakonsertin orkesesterina oli Sinfonia Lahti.

Suomen Rahapaja on kunnioittanut omalta osaltaan säveltäjä Jean Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuotta lyömällä juhlarahan Sibeliuksen kunniaksi. Suomen Rahapaja lyö viralliset juhlarahat valtiovarainministeriön asetuksesta, joten kyseessä on valtiovallan virallinen kunnianosoitus säveltäjämestarille. Suomen Rahapaja on julkaissut Jean Sibeliuksen 150 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi lyödyt juhlarahat 30.1.2015.

Lisätietoja:

Auli Mikkonen 
viestintä- ja markkinointisuunnittelija
Suomen Rahapaja
+358 40 660 5900 
auli.mikkonen@mint.fi


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2015 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi