Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

11.6.2015. Voita tehdaskierros

Tee Urheilurahat-kestotilaus ja voita tehdaskierros Suomen Rahapajalla!

Suomen Rahapaja arpoo kaikkien elokuun 2015 loppuun mennessä Urheilurahat-kestotilauksen tehneiden kesken tehdaskierroksen Suomen Rahapajan tehtaalla Vantaalla. 

 

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä 

Arvonnan järjestää Suomen Rahapaja Oy.

2. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tilaamalla Suomen Rahapajan Urhelurahat-kestotilauksen alkaen 24.6.2015. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Urheilurahat-kestotilauksen tehneet. Mikäli et halua tehdä kestotilausta voit osallistua arvontaan lähettämällä yhteystietosi Suomen Rahapajan Asiakaspalveluun.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä sähköisen suoramarkkinointiluvan antamista. Asiakas voi lähettää oman sähköpostiosoitteensa Suomen Rahapajan asiakaspalveluun osoitteeseen info@mint.fi. Viestiin tulee liittää nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä maininta ”en halua vastaanottaa sähköpostimarkkinointia”.

Arvontaan osallistumisaika päättyy 31.8.2015.  

3. Osallistumiskelpoisuus

Suomen Rahapaja Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Voittajan henkilöllisyys tarkistetaan ennen palkinnon luovuttamista.

4. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan tehdaskierros Suomen Rahapajalla Vantaalla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomen Rahapaja poistaa arvonnan osallistujalistalta mahdolliset tuplaosallistumiset ennen voittajien arpomista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnoista ilmoitetaan voittajille sähköpostitse arvonnan jälkeen. 

5. Rekisteritiedot

Yhteystietoina kerätään osallistujien nimi- ja yhteystiedot Suomen Rahapaja Oy:n asiakasrekisteriin, jos osallistuja on antanut siihen luvan arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Osallistujien nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, ellei osallistuja ole tätä kieltänyt.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.


Lisätietoja:

Suomen Rahapajan asiakaspalvelu
p. 09 8943 4343
info@suomenrahapaja.fi


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Saxonia Mint of Finland on Suomen Rahapajan tytäryhtiö. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2015 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi