Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

8.11.2016 Suomen Rahapaja on voittanut tarjouskilpailun Boliviassa 

Suomen Rahapaja alkaa toimittaa käyttökolikoita Bolivian keskuspankille

Suomen Rahapaja ja Bolivian keskuspankki ovat solmineet 2-vuotisen sopimuksen kolikoiden valmistamisesta. Sopimus koskee viiden bolivianon kolikoita (Bs5) ja toimitettava määrä on 88 miljoonaa kappaletta. Tuotanto ja toimitukset ovat vuonna 2017 ja 2018. Bolivian keskuspankki on uusi asiakas Suomen Rahapajalle.

Toimitusjohtaja Jonne Hankimaa kommentoi sopimusta: "Tämä sopimus on meille tärkeä. Olemme entisestään vahvistaneet asemaamme Etelä-Amerikassa ja olemme erittäin iloisia tästä uudesta asiakkuudesta."

Suomen Rahapaja -konserni toimii kolmella liiketoiminta-alueella: aihiot, käyttörahat ja juhlarahat. Konsernilla on toimintaa kolmessa eri maassa ja aihioiden sekä käyttörahojen toimituksia maailmanlaajuisesti. Juhlarahoja yhtiö tarjoaa jälleenmyyjille sekä lahjoista ja keräilyharrastuksesta innostuneille yksityisasiakkaille verkkokaupassaan. Yhtiön omistaa Suomen valtio. 

 

Lisätietoa
Henna Karjalainen
+358 50 575 9197
viestintäjohtaja
Suomen Rahapaja


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2016 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi