Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

30.12.2013. Carlson ja Suomen Rahapaja yhteistyöhön

Vuoden ensimmäiset vauvat saavat nimikkorahasarjat

Oy Carlson ja Suomen Rahapaja Oy lahjoittavat kaikille Kuopion yliopistollisessa sairaalassa 1.1.2014 syntyville vauvoille Ensimmäiset rahani -rahasarjat. Tällä lahjalla yhtiöt käynnistävät samalla Suomessa yhteistyön. Kuopion Carlson on Suomen ensimmäinen tavaratalo, joka tarjoaa Suomen Rahapajan juhlarahoja ja rahasarjoja lahjatuotteina.

Kuopion yliopistollisen sairaalan synnytysosaston kätilöt antavat Oy Carlsonin ja Suomen Rahapaja Oy:n puolesta kaikille 1.1.2014 syntyville vauvoille lahjaksi nimikkorahasarjat.

Ensimmäiset rahani -sarja sisältää yhden jokaista Suomen eurokolikkoa vuodelta 2014. Rahasarjassa on mukana muistomitali, johon voi kaiverruttaa lapsen nimen ja syntymäpäivämäärän. 

Juhlarahat ja rahasarjat myynnissä Carlsonilla 5.2.2014 alkaen

Perinteisesti juhlarahoja ja rahasarjoja on tarjottu Suomessa keräilijöille suunnatuissa liikkeissä. Juhlarahat tunnetaan kuitenkin lisäksi eri tilanteisiin sopivina lahjoina ja koruina. Myös Suomessa rahoja on ostettu pitkään lahjaksi, mutta kiinnostusta lahjarahoihin on ollut enemmän kuin niiden ostopaikkoja.

”Olemme iloisia yhteistyömahdollisuudesta Carlsonin kanssa. Juhlarahoja ja rahasarjoja on ostettu verkkokaupastamme lahjaksi jo vuosia. Carlsonin avulla voimme tarjota kuopiolaisille mahdollisuuden hankkia rahalahjat omasta tavaratalosta”, Suomen Rahapajan toimitusjohtaja Paul Gustafsson sanoo.

”Yhteistyö Suomen Rahapajan kanssa on osa toimintamme kehittämistä ja uusien tuotealueiden mukaantuomista valikoimiimme. Olemme tyytyväisiä, että voimme tarjota Suomen Rahapajan lahjatuotteita ensimmäisenä koko Suomessa juuri Kuopion keskustan tavaratalossamme”, Carlsonin toimitusjohtaja Kyösti Karhunen sanoo.

Vuoden 2014 aikana yhtiöt juhlivat yhteistyön alkamista avajaisilla 5.2. ja erilaisilla teemapäivillä. Juhlarahat ja rahasarjat ovat ostettavissa Kuopion Carlsonilta 5.2.2014 alkaen.

Lisätietoja:

Kyösti Karhunen
toimitusjohtaja
Oy Carlson
p. 040 566 9271
kyosti.karhunen(at)carlson.fi

Henna Karjalainen
viestintäjohtaja
Suomen Rahapaja
p. 050 575 9197
henna.karjalainen(at)suomenrahapaja.fiOy Carlson on Itä-Suomen suurin yksityinen rautatavaratalo- ja tavarataloketju, joka on perustettu vuonna 1859. Carlsonilla on yhteensä yhdeksän myymälää kuudella paikkakunnalla: Kuopiossa, Joensuussa, Varkaudessa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Iisalmessa. Carlsonin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Kuopiossa. www.carlson.fi


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Saxonia Mint of Finland on Suomen Rahapajan tytäryhtiö. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2014 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi