Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

30.4.2014. Tervetuloa tehtaanmyymälään 5.5. klo 14-18

Tule maanantaina Suomen Rahapajalle

Lahjat äidille, ylioppilaalle, vihkiparille ja rippipäivän sankarille saat pajalta. Tule löytämään yllättävimmät ja ikimuistoisimmat lahjat kevään ja kesän juhliin. 

Päivän erikoistarjouksena saat kaiverruksen rahasarjan onnenlanttiin kaupan päälle ostaessasi onnittelurahasarjan. Tarjous on voimassa vain 5.5. tehtaanmyymälässä ja Suomen Rahapajan verkkokaupassa. 

Tutustu rahasarjoihin ja muihin Suomen Rahapajan lahjarahoihin täällä.

Kaiverruksissa käytetään oheisessa kuvassa näkyvää kirjaisintyyliä. Onnenlanttiin mahtuu enintään noin 30 merkkiä. Kaiverretut rahasarjat lähetetään asiakkaille viimeistään 9.5. alkaen. Tämä koskee myös tehtaanmyymälästä ostettuja rahasarjoja.

Mikäli tilaat onnittelurahasarjan verkkokaupasta, lähetä kaiverrustoiveesi asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen info@suomenrahapaja.fi

Vantaan Viinikkalassa (Suokallionkuja 4) sijaitseva tehtaanmyymälämme on avoinna jokaisen kuukauden ensimmäinen arkimaanantai klo 14-18.

Julkisilla kulkuvälineillä pääset tehtaanmyymälään busseilla 46, 632 ja 652A. Lähin pysäkkimme on nimeltään Pohjois-Viinikkala.

Katso täältä kartta Suomen Rahapajalle. 


Lisätietoja:

Suomen Rahapajan asiakaspalvelu
p. 09 8943 4343
info@suomenrahapaja.fi


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Saxonia Mint of Finland on Suomen Rahapajan tytäryhtiö. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2014 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi