Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

5.6.2013 Avajaistarjouksia Suomen Rahapajan ystäville

Suomen Rahapajan verkkopalvelu uudistui!

 

Suomen Rahapajan uusi verkkopalvelu on ostospaikka sekä tietopankki kaikille kolikkomaailmasta ja rahankeräilystä kiinnostuneille. Verkkopalvelumme palvelee myös keskuspankkeja käyttöraha- ja aihio -osioillaan. Uudessa verkkokaupassamme olemme pyrkineet entistä sujuvampaan verkko-ostamiseen.

Tuotevalikoimamme uutuudet ovat selkeästi esillä etusivulla, ja myös vanhat suosikit löytyvät helposti tuotekategorian tai vapaasanahaun kautta. 

Avajaistarjouksena kaupanpäällisiä ja 10 % alennus yli 100 € tilauksista

Juhlistamme uutta verkkokauppaamme tarjoamalla yli sadan euron tilauksen tehneelle 10 % alennuksen ostosten loppusummasta.Lisäksi jokainen tämän ja huomisen päivän aikana verkkokauppatilauksen tehnyt asiakkaamme saa tilauksensa kaupanpäällisenä Iittalan upean lasivitriinin! Säilyttämällä juhlarahaasi Iittalan lasisessa rasiassa teet siitä kotia kaunistavan koriste-esineen.

*Iittalan Vitriini ei näy ostoskorissasi tai tilausvahvistuksessasi, mutta se odottaa 5.–6. kesäkuuta tilanneita heidän postipaketeissaan.

Uusi kanta-asiakkuusohjelma: Suomen Rahapajan ystävät!

Suurin parannus vanhoihin sivuihimme nähden on upouusi rekisteröitymismahdollisuus, joka jokaisen asiakkaamme kannattaa hyödyntää. Tarjoamme kaikille Suomen Rahapajan ystäväksi rekisteröityneelle etuja ja tarjouksia meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme, eivätkä liittyminen tai jäsenyys maksa mitään. Lisäksi rekisteröityneet pääsevät omaa tilaushistoriaansa, ja saavat käyttöönsä esitäytetyn tilauslomakkeen.

Tule mukaan vaikuttamaan ja ideoimaan Suomen Rahapajan ystävien toimintaa, sillä kehitämme kanta-asiakkuusohjelmaa yhdessä muiden asiakkaiden kanssa. Liity Suomen Rahapajan ystäväksi täällä!

Mikäli et halua liittyä kanta-asiakkaaksemme, onnistuu tilaaminen verkkokaupastamme myös ilman rekisteröitymistä. Voit valita juuri sinulle sopivimman tavan olla asiakkaamme, eikä tilaaminen edellytä asiakkaaksi kirjautumista.

Nyt palvelemme myös jälleenmyyjiämme verkossa

Suomen Rahapaja uudet verkkosivut palvelevat jälleenmyyjiä uudella tavalla. Uusi jälleenmyyjien verkkopalvelumme mahdollistaa tuotteidemme tilaamisen verkosta edulliseen jälleenmyyjähintaan ja oman tilaushistorian tarkastelun. Rekisteröityminen jälleenmyyjäksi ei ole välttämätöntä, joten jälleenmyyjät voivat edelleen hoitaa tilauksensa olemalla henkilökohtaisesti yhteydessä myyntiimme.

Rekisteröidy Suomen Rahapajan jälleenmyyjäksi täällä!

 

Liity Suomen Rahapajan ystäväksi!

Tarjoamme kaikille Suomen Rahapajan ystäväksi rekisteröityneelle etuja ja tarjouksia meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme, eivätkä liittyminen tai jäsenyys maksa mitään.

Tule mukaan vaikuttamaan ja ideoimaan Suomen Rahapajan ystävien toimintaan.

Liity täällä!