Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

11.6.2014. Voita värikäs Armi Ratia -juhlaraha 

Osallistu arvontaan ja tilaa uutiskirje

Suomen Rahapaja tarjoaa ystävilleen erilaisia vaihtuvia etuja, joista pysyt parhaiten tietoisena tilaamalla uutiskirjeen. Suomen Rahapaja arpoo kaikkien uutiskirjeen 31.8.2014 tilanneiden kesken kolme kappaletta peilikiiltoisia Armi Ratia ja taideteollisuus -juhlarahoja.

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä 

Arvonnan järjestää Suomen Rahapaja Oy.

2. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tilaamalla Suomen Rahapajan uutiskirjeen. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki uutiskirjeen uudet tilaajat sekä ne, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen Suomen Rahapajalta ennen arvonta-aikaa.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä sähköisen suoramarkkinointiluvan antamista. Asiakas voi lähettää oman sähköpostiosoitteensa Suomen Rahapajan asiakaspalveluun osoitteeseen info@mint.fi. Viestiin tulee liittää nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä maininta ”en halua vastaanottaa sähköpostimarkkinointia”.

Arvontaan osallistumisaika päättyy 31.8.2014.

3. Osallistumiskelpoisuus

Suomen Rahapaja Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Voittajan henkilöllisyys tarkistetaan ennen palkinnon luovuttamista.

4. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme kappaletta Armi Ratia ja taideteollisuus -juhlarahoja peilikiiltoisina (yhden juhlarahan myyntihinta on 66,50 € Suomen Rahapajan verkkokaupassa). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomen Rahapaja poistaa arvonnan osallistujalistalta mahdolliset tuplaosallistumiset ennen voittajien arpomista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnoista ilmoitetaan voittajille sähköpostitse arvonnan jälkeen. Julkaisemme voittajien nimet verkkosivuillamme.

5. Rekisteritiedot

Yhteystietoina kerätään osallistujien nimi- ja yhteystiedot Suomen Rahapaja Oy:n asiakasrekisteriin, jos osallistuja on antanut siihen luvan arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Osallistujien nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, ellei osallistuja ole tätä kieltänyt.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.


Lisätietoja:

Suomen Rahapajan asiakaspalvelu
p. 09 8943 4343
info@suomenrahapaja.fi


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Saxonia Mint of Finland on Suomen Rahapajan tytäryhtiö. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2014 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi