Tykkää Suomen Rahapajan juhlarahoista

1.4.2014. Voita juhlaraha

Tilaa uutiskirje ja voita eettinen juhlaraha

Suomen Rahapaja arpoo kaikkien uutiskirjeen 30.4.2014 mennessä tilanneiden kesken kaksi peilikiiltoista Lapset ja luovuus -juhlarahaa. Eettiset juhlarahat -sarjaan kuuluva hopearaha on toinen sarjassa lyöty raha. 

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä 

Arvonnan järjestää Suomen Rahapaja Oy.

2. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua tilaamalla Suomen Rahapajan uutiskirjeen. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki uutiskirjeen uudet tilaajat sekä ne, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen Suomen Rahapajalta ennen arvonta-aikaa.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä sähköisen suoramarkkinointiluvan antamista. Asiakas voi lähettää oman sähköpostiosoitteensa Suomen Rahapajan asiakaspalveluun osoitteeseen info@mint.fi. Viestiin tulee liittää nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä maininta ”en halua vastaanottaa sähköpostimarkkinointia”.

Arvontaan osallistumisaika päättyy 30.4.2014.

3. Osallistumiskelpoisuus

Suomen Rahapaja Oy:n työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Voittajan henkilöllisyys tarkistetaan ennen palkinnon luovuttamista.

4. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta Lapset ja luovuus -juhlarahoja peilikiiltoisina (yhden juhlarahan myyntihinta on 98,80€ Suomen Rahapajan verkkokaupassa). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomen Rahapaja poistaa arvonnan osallistujalistalta mahdolliset tuplaosallistumiset ennen voittajien arpomista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnoista ilmoitetaan voittajille sähköpostitse arvonnan jälkeen. Julkaisemme voittajien nimet verkkosivuillamme.

5. Rekisteritiedot

Yhteystietoina kerätään osallistujien nimi- ja yhteystiedot Suomen Rahapaja Oy:n asiakasrekisteriin, jos osallistuja on antanut siihen luvan arvontaan osallistumisen yhteydessä.

Osallistujien nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, ellei osallistuja ole tätä kieltänyt.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta.


Lisätietoja:

Suomen Rahapajan asiakaspalvelu
p. 09 8943 4343
info@suomenrahapaja.fi


Suomen Rahapaja -konserni suunnittelee, markkinoi ja valmistaa metallirahoja, kolikkoaihioita, keräily- ja lahjarahoja sekä rahasarjoja. Suomen Rahapaja -konserni on euroalueen vahvin rahapaja ja yksi maailman suurimmista kolikkoviejistä. Yhtiön omistaa Suomen valtio. Saxonia Mint of Finland on Suomen Rahapajan tytäryhtiö. Suomalaisilla on mahdollisuus tutustua kolikoiden valmistamiseen tiedekeskus Heurekassa Kolikon tie -näyttelyssä. Lisää tietoa vuoden 2014 tapahtumista www.suomenrahapaja.fi