Suomalainen tango -juhlaraha 10 €, proof
Suomalainen tango -juhlaraha on lahja ja muisto tangon ja iskelmämusiikin ystävälle. Juhlaraha kunnioittaa suomalaista tangokulttuuria ja se kuuluu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaan. 

Juhlarahan ilme rakentui juhlavuoden teeman mukaisesti yhdessä. Suomalaiset äänestivät suosikkitangoksi ylivoimaisella äänimäärällä Unto Monosen säveltämän Satumaan. Suomen Rahapajan pääsuunnittelija Erkki Vainio muotoili juhlarahalle kasvot Satumaan nuottien laineilla. Suomalainen tango -juhlarahalla on Avainlippu merkkinä siitä, että juhlarahat ovat kotimaista työtä. 

Nimellisarvoltaan 10 euroa oleva juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin ja Suomi 100 –teemaa muistavaan juhlaraharasiaan. Rasiassa kerrotaan myös juhlarahan tekniset tiedot. 

Hopeisen 10 euron Suomalainen tango -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 10 000 kpl, joista 100 on numeroitu. Numerointi on rahan arvopuolella ja numeroidut rahat on sekoitettu satunnaisesti lyöntimäärään.

Suomen Rahapajan Vantaan tehtaalla valmistama hopearaha on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden Suomi 100 -ohjelmaa. Juhlarahalla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus. 

Suomalainen tango -juhlaraha on esillä Seinäjoen Tangomarkkinoilla heinäkuussa. Tutustu Tangomarkkinoiden verkkosivuihin täällä.

Toimitus ja palautus

Postikulut ovat 7 euroa kotimaahan ja 20 euroa muihin EU-maihin riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilaat kerralla. Juhlarahoilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin Suomen Rahapajan toimintaa koskeviin kysymyksiin.Nimellisarvo10 €
MetalliAg 500
Halkaisija28.5 mm
Paino10,0 g
LaatuProof
Vuosileima2017
Lyöntimäärä10 000 (100 numbered)
SuunnittelijaErkki Vainio
Julkaisupäivä15.06.2017

Lehdistökuva

Julkaisuvapaita valokuvia, kuvalähde Suomen Rahapaja mainittava.

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuva 4

Kerro kaverille

Kerro kaverille