Suomalainen työ -juhlaraha 10 €, proof
Tilaa suomalaisen työn kunniaksi lyöty hopeinen juhlaraha omaan kokoelmaasi, muistoksi tai lahjaksi. Suomalainen työ -juhlaraha on upea lisä omaan kokoelmaan tai lahja suomalaista työtä tekevälle ja sitä arvostavalle.

Hopeisen 10 euron Suomalainen työ -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 10 000 kpl, joista 100 on numeroitu. Numerointi on rahan arvopuolella ja numeroidut rahat on sekoitettu satunnaisesti lyöntimäärään.

Kiillotetulla leimasimella lyöty, viimeistelty Suomalainen työ -juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin ja rahan tarinan kertovaan lahjarasiaan. 

Suomalainen työ

Suomalainen työ on arvokasta ja merkityksellistä. Se kumpuaa innostuksesta, osaamisesta, sinnikkyydestä ja yhteistyöstä. Sinivalkoinen sormenjälki on yhteistä historiaamme, tätä päiväämme ja tulevaisuuttamme. Se on alusta ja maaperä kaikelle kasvulle, ja se on ansainnut arvostuksensa myös maailmalla. Jokainen suomalainen jättää oman ainutlaatuisen sormenjälkensä suomalaiseen työhön. Siksi on helppo toimia suomalaisen työn puolesta - myös yhdessä.

Muotoilija Sauli Suomelan suunnittelema ja Suomen Rahapajalla lyöty Suomalainen työ -juhlaraha on itsessään suomalaisen ammattitaidon työnnäyte, joka viestii sataprosenttisesti suomalaisuudesta.


Tuote on loppuunmyyty

Nimellisarvo10 €
MetalliAg 500
Halkaisija28.5 mm
Paino10,0 g
LaatuProof
Vuosileima2016
Lyöntimäärä10 000 (100 numbered)
SuunnittelijaSauli Suomela
Julkaisupäivä01.09.2016

Lehdistökuva

Julkaisuvapaita valokuvia, kuvalähde Suomen Rahapaja mainittava.

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuva 4

Kerro kaverille

Kerro kaverille