Suomalainen työ numeroitu 20 € proof -juhlaraha lasisessa vitriinissä
Osta työtä Suomeen -kampanjan kunniaksi Suomen Rahapajan verkkokauppa tarjoaa numeroidun Suomalainen työ 20€ -juhlarahan 1.-3.12. hintaan 90 €/kappale. Suomen ainoa metallirahan valmistaja Suomen Rahapaja valmistaa suomalaiset juhlarahat Vantaan tehtaallaan. Suomalaisen Työn Liitto myönsi 2.12.2014 Suomen Rahapajan valmistamille hopeisille juhlarahoille Avainlippu-tunnuksen.

Tilaa suomalaisen työn kunniaksi lyöty hopeinen juhlaraha omaan kokoelmaasi, muistoksi tai lahjaksi. 20 € -juhlarahoja on numeroitu ainoastaan 100 kpl ja ne myydään pakattuna lasivitriiniin. Suomalainen työ -juhlaraha on upea lisä omaan kokoelmaan tai lahja suomalaista työtä tekevälle ja sitä arvostavalle. 

Hopeisen proof-laatuisen Suomalainen työ 20 € -juhlarahan maksimilyöntimäärä on 5 000 kpl, joista 100 on numeroitu. Kiillotetulla leimasimella lyöty, viimeistelty Suomalainen työ -juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään pilleriin. Numeroidut juhlarahat myydään erikseen pakattuna kauniiseen lasivitriiniin.

Suomalainen työ

Suomalainen työ on arvokasta ja merkityksellistä. Se kumpuaa innostuksesta, osaamisesta, sinnikkyydestä ja yhteistyöstä. Sinivalkoinen sormenjälki on yhteistä historiaamme, tätä päiväämme ja tulevaisuuttamme. Se on alusta ja maaperä kaikelle kasvulle, ja se on ansainnut arvostuksensa myös maailmalla. Jokainen suomalainen jättää oman ainutlaatuisen sormenjälkensä suomalaiseen työhön. Siksi on helppo toimia suomalaisen työn puolesta - myös yhdessä.

Muotoilija Sauli Suomelan suunnittelema ja Suomen Rahapajalla lyöty Suomalainen työ -juhlaraha on itsessään suomalaisen ammattitaidon työnnäyte, joka viestii sataprosenttisesti suomalaisuudesta.


Nimellisarvo20 €
MetalliAg 925
Halkaisija38.6 mm
Paino25.5 g
LaatuProof
Vuosileima2016
Lyöntimäärä5 000 (100 numbered)
SuunnittelijaSauli Suomela
Julkaisupäivä01.09.2016

Lehdistökuva

Julkaisuvapaita valokuvia, kuvalähde Suomen Rahapaja mainittava.

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kerro kaverille

Kerro kaverille