Topelius 200 vuotta numeroitu 20 € proof -juhlaraha lasisessa vitriinissä
Tilaa verkkokaupasta kokoelmaasi tai muistoksi numeroitu Topelius 200 vuotta -juhlaraha. Numeroidut juhlarahat toimitetaan tilausjärjestyksessä alkaen numerosta kaksi.

Numeroitu, nimellisarvoltaan 20 euroa oleva juhlaraha on pakattu suojaavaan läpinäkyvään kapseliin ja lasiseen Vitriiniin, joka tuo juhlarahan kauneuden upeasti esiin. Mukaan tulee myös rahan tekniset tiedot kertova aitoustodistus. Juhlarahan numero on lyöty rahan arvopuolelle.

Zacharias Topelius (14.1.1818-12.3.1898) muistetaan tänäkin päivänä satujen mestarina ja rakastettujen joululaulujen sanoittajana. Kirjailijan ja runoilijan ansioiden lisäksi Topelius oli kuitenkin myös toimittaja, historioitsija ja Helsingin yliopiston rehtori. 

Topelius tulkitsi oivaltavasti yhteiskunnallisia ilmiöitä ja rakenteita esimerkiksi Välskärin kertomuksissa - yhdessä tunnetuimmista romaaneistaan. Juhlarahan arvopuolelle on lyöty kuva Topeliuksesta sekä hänen tarinoidensa varpuset. Juhlarahan tunnuspuoli kertoo Topeliuksen Koivu ja tähti -sadusta.

Toimitus ja palautus

Postikulut ovat 7 euroa kotimaahan ja 20 euroa muihin EU-maihin riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilaat kerralla. Juhlarahoilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

Asiakaspalvelumme (info(at)suomenrahapaja.fi) vastaa mielellään kaikkiin Suomen Rahapajan toimintaa koskeviin kysymyksiin.

 


Nimellisarvo20 €
MetalliAg 925
Halkaisija38.6 mm
Paino25.5 g
LaatuProof
Vuosileima2018
Lyöntimäärä4 000 (100 numbered)
SuunnittelijaErja Tielinen
Julkaisupäivä12.01.2018

Lehdistökuva

Julkaisuvapaita valokuvia, kuvalähde Suomen Rahapaja mainittava.

Kuva 1

Kuva 2

Kerro kaverille

Kerro kaverille