Bli återförsäljare för Myntverket i Finland

http://www.suomenrahapaja.fi/swe/anvandarnamn/registrera_f%C3%B6retag

Jubileumsmynt och gratulationsmyntserier blir allt populärare eftersom de är lämpliga gåvor för alla och för alla tillfällen. Traditionellt är de kända som samlingsobjekt. Beställ jubileumsmynt och myntserier förmånligt, och registrera dig som Myntverket i Finlands återförsäljare i vår webbutik här.

Finska staten äger Myntverket i Finland, som tillverkar alla finländska jubileumsmynt med ensamrätt och på uppdrag av finansministeriet. Vi erbjuder våra gåvoprodukter och samlarobjekt till företag i webbutiken samt genom kontakt med försäljningschef Emilia Lahtinen.

När du registrerar dig som vår återförsäljare får ditt företag inloggningskoder till vår webbtjänst. När du loggar in med koderna får du produkterna till återförsäljarpris i webbutiken. Där kan du även kontrollera beställningshistoriken för ditt företag. 

Gör så här för att registrera dig som vår återförsäljare:

  1. Klicka på "Registrera dig" uppe till höger på denna sida.
  2. Klicka på "företag".
  3. När du har fyllt i företagets uppgifter (kom ihåg FO-signum!) sänds din begäran om registrering till Myntverket i Finland.
  4. Vi kontrollerar uppgifterna för ditt företag snarast, och sänder sedan Myntverket i Finlands välkomsthälsning till din e-postadress. Därefter träder ditt användarnamn och lösenord i kraft. Du kan nu logga in och bekanta dig med våra återförsäljartjänster i webbutiken.

Erbjudanden för företag

Vi erbjuder våra återförsäljare produkter styckevis eller i partiförpackningar till förmånliga företagspriser.

Om du vill beställa produkter i ett antal som inte finns i utbudet i vår webbutik, vänligen kontakta Emilia Lahtinen emilia.lahtinen@suomenrahapaja.fi. Vi utvecklar kontinuerligt vårt sortiment, och tar gärna emot förslag om hur vi kan utveckla det.

För att få tillgång till vyn över återförsäljarpriser måste du logga in i webbtjänsten med de koder du fick i samband med att du registrerade dig som vår återförsäljare.

Ta kontakt: 

Myntverket i Finlands kundtjänst betjänar vardagar kl. 9–15 per tfn (09) 8943 4343 samt per e-post info@mint.fi.
Jubileumsmyntenas försäljningschef Emilia Lahtinen  lämnar gärna närmare upplysningar om Myntverket i Finlands försäljning till företag.


För att köpa som återförsäljare i vår webbutik behöver du ha:

- företagets FO-signum
- rätt att göra anskaffningar i företagets namn

Finska staten äger Myntverket i Finland Ab

Myntverket AB är ett ledande myntverk i Norden och Baltikum. Det designar, marknadsför och präglar mynt. Myntverket ägs av Finska staten. Bolaget producerar bruksmynt i metall, jubileums- och specialmynt och myntserier. 

Leveranstider

Vi levererar produkter varje vardag. Leveransen sänds per post och i regel inom 1─2 arbetsdagar, men senast inom fyra arbetsdagar från mottagen beställning. Om någon av de produkter du har beställt inte ännu har getts ut, kommer alla produkter i din beställning att sändas till dig per post inom fyra arbetsdagar från publiceringsdagen.

Vi levererar din beställning till ditt närmaste postkontor

Om du i samband med beställningen har valt Posten som leveranssätt, levererar vi produkterna till ditt närmaste postkontor, som sänder ett meddelande när ditt paket har anlänt. Därefter kan du hämta din beställning från ditt postkontor. Postens leveransavgiften i hemlandet är 7 € och utomlands 20 € oavsett hur många produkter du beställer.

Produkterna levereras av Posten eller UPS. UPS levererar endast till utlandet. UPS har ett pris som fastställs enligt land och försändelsens vikt. Läs mer om UPS sändningspriser här (pdf).